Shoppingtips

Hitta inspiration

När man är ute efter att köpa något nytt, vare sig det är kläder skor, väskor eller något helt annat så kan man ibland behöva lite inspiration. Vi tänkte därför tipsa om lite sätt du kan få inspiration på nätet.

Pinterest

Detta är nog vårt favorittips till dig som vill köpa kläder på nätet, att använda dig av Tjänsten Pinterest, alltså. Det är en sajt där du fyller in dina intresseområden för att prenumerera på olika kanaler som innehåller bilder som förhoppningsvis är inspirerande för dig. Vill man inte prenumerera så kan man istället bara söka efter något specifikt och se om det finns bilder som visar det aktuella ämnet du söker.

Exempelvis om du är ute efter en specifik jacka, säg en klassisk jacka från Barbour, då får du upp alla relevanta bilder som är taggade med Barbourjacka. Det fina är att du därefter också kan välja exempelvis herrmodeller, dammodeller eller vad det nu är för modell du vill se. När du sen hittat en modell du vill ha så är det bara att besöka någon som säljer jackan, jämföra priser och sen slå till!

Reashoppa

För den som istället vill bege sig ut på stadens gator för shopping men har dåligt med inspiration så tänkte vi tipsa om ett begrepp som vi kallar för reashopping. Det går helt enkelt ut på att du går till de affärer som du vanligtvis brukar handla dina kläder, skor, väskor eller vad annat det kan tänkas vara du är ute efter. Sen så tittar du bara på de varor som är ute på reapris. På så sätt så slipper du en del beslutsångest och du kommer att göra fynd till bra mycket bättre priser än vad du annars hade fått.