Onlineshopping

Vackra ting

Smycken är något som verkligen lämpar sig att sälja över nätet. Här behöver man för det mesta inte prova och alla vet dessutom garanterat hur ett silver- eller guldsmycke passar till personen. Det är enkelt att köpa ett smycke online för att ge bort och vi vill tipsa om några riktigt bra butiker på nätet där man kan hitta vackra smycken av stora smyckesdesigners.

David & Martin är ett designföretag som producerar otroligt vackra smycken. David & Martin är två grabbar som blivit världskända svenska smyckesdesigners och företagets hemadress är på Wallingatan 34 i Stockholm. Lite intressant är att de dessutom tagit fram en mycket stilig drinkpitcher. David & Martin fick uppdraget av Absolut Vodka och du kan se det vackra alster de designade här i Aftonbladets artikel.

En annan stor svensk designer som nått utanför Sveriges gränser med sina smycken är Efva Attling. Efva föddes 1952 i Stockholm och hon har 4 syskon. Under en period var hon gift med Niklas Strömstedt och hon fick också tillsammans med Niklas två barn. Efva hamnade verkligen på löpsedlarna när hon 1996 valde att separera från Niklas och istället ingå ett partnerskap med sångerskan Eva Dahlgren.

En stor och  mycket välkänd smyckesdesigner är Björg. Namnet kommer från fornnordiskan och det är ett flicknamn som för tankarna till bland annat Island. Företaget skapades av designern Bjørg Nordli-Mathisen och har blivit ett mycket starkt varumärke. Vill du bekanta dig med Björgs fantastiska smycken kan du titta in här. Mila Silver som vi ger länk till är en E-handel som satsat på vackra smycken av stora designers. Här hittar du också smycken från kända varumärken som Mow Design, Tilly Bloom, Littmarck, Memories of Sweden och många fler.