Onlineshopping

Yttre och inre skönhet

Att skönhet kommer inifrån är någonting vi har lärt oss sedan vi var små. Hur pass sant detta påstående faktiskt är visar sig allt mer efter forskningsframsteg om olika näringsämnens inverkan på olika delar av kroppen.

Stress i vardagen leder inte sällan till ensidig och näringsfattig kost och detta leder i sin tur till trötthet, irritation, dålig hy och livlöst hår. Hälsa och skönhet går hand i hand. Det är därför svältdieter aldrig fungerar!

Istället är det bättre att se till att få i sig bra och varierad kost i lagom mängd och äta den långsamt och vid fasta tider på dygnet. Att dricka mycket vatten är också väldigt viktigt för den som önskar sig bättre hälsa och skönhet. Att ha fin hy beror minst lika mycket på den mat och dryck som du får i dig som vad du använder för produkter på själva hyn.

Huden behöver ett flertal vitaminer, mineraler och oljor för att vara i balans, det är därför viktigt att du får i dig dessa i rätt mängd. Om du är osäker på om du får i dig tillräckligt av dessa näringsämnen via maten som du äter så kan kosttillskott vara en bra idé. Exempelvis så har Swiss Clinic tagit fram kosttillskott som är särskilt utformade för att ge starka naglar, livfullt hår och vacker hy. Genom att kombinera vitaminer, mineraler, omega-fetter, naturliga oljor och antioxidanter har de skapat ett väldigt heltäckande skönhetspiller som passar bra för alla.

Till viss del så är det genetiskt att ha bra hud, hår och naglar. Men många gånger går det att påverka med bra diet och kosttillskott. Så om du är en av dem som tror att du inte kan ha vackert hår, långa naglar och jämn hy – prova först att kontrollera vad du stoppar i dig. Många gånger kan det göra stor skillnad!