Accessoarer Onlineshopping

Att förlänga håret

Man kan förlänga håret på flera olika sätt beroende på vad man är villig att spendera, hur länge man vill att det ska sitta samt varför man ska ha det. 

Det finns flera anledningar varför man vill förlänga håret. Det kan vara att man är less på att spara ut håret eller blev onöjd hos frissan. Sedan finns det även ärftliga och medicinska själv. Kvinnor kan också lida av tunt hår när de blir äldre, även om det är lite mer ovanligt än hos män. Samt så kan stress och sjukdomar göra att man förlorar mycket men inte allt hår. Hårförlängning känns naturligare än en peruk när man faktiskt har hår kvar.

Kvalitén på håret skiftar väldigt mycket beroende på varifrån i världen håret kommer från, hur det har behandlats och vilka kemikalier som det har kommit i kontakt med. Hår från Kina och andra östasiatiska länder brukar vara grövre och strävare medan hår från Indien kan vara av utmärkt kvalité. Dock är det svårt att hitta hår från Asien som kan blandas sömlöst med vårt skandinaviska hår och samtidigt få bra kvalité.

Pozehair är ett kvalitetsföretag som satsar på att införskaffa de bästa håret från hela världen, även europeiskt. De har även alla typer av hårförlängning som vi går igenom nedan och ska man förlänga håret ska man gärna lägga några extra kronor på inköpet så man får bra kvalité som passar in med ditt eget hår.

Det finns Clip & Go som man enkelt fäster i sitt eget hår och kan ta bort när man vill. Vill man bara förlänga håret i bland så är det bästa metoden.

Hårträns är hår som är fastsydda på remsor. Man kan fästa dem på flera olika sätt och är frisörernas främsta val när de ska göra håruppsättningar och festfrisyrer. Hårträns går att tejpa, limma, fästa med ringar eller sy fast i en fläta.

Bästa metoden för att få ”permanent” hårförlängning är genom Keratin Extensions. Håret är behandlat med keratinvax för att vara skonsamt mot ditt hår och blanda sömlöst. Gör man detta korrekt så kan förlängningen hålla i tre månader.