Onlineshopping

E-handel för hårprodukter

Hårprodukter är något som säljs mycket av idag, det är en förbrukningsvara som ständigt tar slut och man måste då köpa nytt. Detta är något som kostar en hel del och det är inte alla som har råd att köpa de produkter de vill. Köper du exempelvis ditt schampo på Ica kostar det kanske 70 kronor medans det kostar 300 kronor om du köper det hos en frisör. ”Man får det man betalar för” brukar många säga, men skiljer det så mycket i kvalité på dessa produkter? 

I matvaruaffär eller hos Frisör

Skillnaden på en produkt från en matvaruaffär jämfört med frisör är framförallt att det i matvaruaffären är betydligt mer utspätt. Det vill säga att det innehåller betydligt mindre mängd vårdande produkter än ett från frisören. Kanske du har märkt att du måste ta mycket mer schampo av det från matvaruaffären jämfört med det från frisören. Så på sikt kanske inte schampot från matvaruaffären är så billigt, eftersom du behöver använda betydligt mer mängd.

En annan skillnad är de ämnen produkten innehåller. Ett frisörschampo innehåller betydligt fler vårdande ämnen som ditt hår behöver än det från matvaruaffären. Så uttrycket, ”man får vad man betalar för”, stämmer till stor del faktiskt!

Handla online

Ett prisvärt alternativ idag, som inte var aktuellt för några år sedan, är att de flesta frisör hårvårdsprodukterna idag finns att köpa online. Det som är så bra med det är att det oftast är lägre priser än om du köper hos en frisör. Du kan då känna att du har råd med bra produkter för ditt hår. Det som också är så bra att kunna handla online, är att du kan handla på den tid som passar dig och att du sedan får produkterna direkt hem till brevlådan. Så ge ditt hår vad det behöver, handla bra produkter till bra priser!