Onlineshopping

Farsdagstips

Den andra söndagen i november är det dags för farsdag. För många innebär det också att köpa något passande till sin kära far, vilket inte alltid är helt lätt att hitta. Men precis som mycket annat idag kan det smidigaste sättet vara att hitta den speciella presenten online.

Att tänka på är givetvis att inte vara ute i allra sista sekunden, då man vill vara säker på att få hem presenten i tid innan den stora dagen. Många av de hemsidor man kan handla på, har också ett sista datum beställningen ska vara gjord för att du ska få den i tid. Här nedan följer fem konkreta tips inför den stundande farsdagen:

  1.  Blomsterbud. En lika klassisk som gångbar gåva som alla fäder bör få på farsdag.
  2.  Biobiljetter. Låt din pappa ta med sig någon valfri person för ett härligt biobesök. Se till att även tillbehören är betalda.
  3.  Whiskeyprovning. Gillar din far whiskey? Då kommer detta med all säkerhet bli en uppskattad present. Låg kostnad och han kan själv boka ett datum so passar.
  4.  Slips. En av de populäraste farsdagspresenterna.
  5.  Handskar. Andra söndagen i november innebär också att vintern och därmed kylan närmar sig. Då passar ett par handskar alldeles utmärkt.

Det finns självklart även många andra bra presentförslag inför farsdag. Dock är dessa fem väldigt enkla och uppskattade varianter.