Onlineshopping Shoppingtips Skönhet

Köpa skönhet

Går det att köpa skönhet? Ja, det får man väl säga. Men går det att köpa skönhet utan att beställa en tid hos en kirurg? Igen så kommer vi att svara ja. 

Håret

Att få vackert hår från födseln är få förunnat. Vi hittar alltid någonting att klaga på. Har vi inte tunt hår så är det för burrigt och kontrollerbart. Eller så är det fel färg eller inte lika lent som kompisens.

En del av dessa problem kan man lösa genom att besöka en frisör. De kan berätta vilket skick ditt hår är och vilken typ av produkter som ditt hår skulle må bättre av. Även om man är nyklippt kan man besöka frisören bara för att få stylingtips. Hur fixar man snabbt frillan på morgonen eller få några tips på frisyrer för långhåriga.

Det finns också skönhetsprodukter för håret som ger dig tjockare och glansigare hår. De fungerar på samma sätt som ögonfransserumen som varit så populära på sistone: de som får ögonfransarna att växa längre och tjockare. Man har skapat ett hårserum som bygger på samma formel som ger tjockare och mer vitalt hår på bara två månader.

Huden

Vacker hy gör så mycket för ansiktet och utseendet. Det gäller att ta hand om huden så den ser lika fräscht och har samma lyster om tjugo år.

Var försiktigt med solande. Ha alltid på solkräm som skyddar mot UV-strålar. Man blir brun ändå! Se också till att smörja in huden varje dag med en kräm som passar ens hudtyp. Har man exempelvis torr hy ska man ha en fetare och mer återfuktande kräm än om fet hudtyp.

Ögonen

Bär inte smink varenda dag. Det irriterar alltid ögonen lite grann och täcker även igen porerna runt ögonen. Tvätta alltid av sminket innan du går och lägger dig och använd en ögonkräm runt ögonen, inte samma kräm som du använder på resten av huden.

Några gånger i månaden kan man också lägga en kylande mask på ögonen för att slappna av och förfriska huden. Man har länge förespråkat gurkskivor eller doppade tepåsar för att ta bort mörka ringar och svullnaden under ögonen.