Onlineshopping

Shoppa dig snyggare elektronik

Det är få som idag inte tittar på sin telefon så fort de får tid. Den har gjort det möjligt att konstant vara i kontakt med sina vänner och bekanta, var man än är. Även hörlurar, surfplattor och datorer är något vi oftast bär med oss.

Trots detta så kan det tyckas att många bär runt på mobiler och annan elektronik som inte alls fungerar med deras stil. Borde inte något som du så ofta syns med vara precis lika genomtänkt som resten av din stil?

Bland det bästa man kan göra är självfallet att köpa elektronik som redan är i din stil, många gånger kan detta dock vara svårt. Antingen så är det alldeles för dyrt (sida på engelska) eller så har man en stil som inte är tillräckligt mainstream för att elektroniktillverkarna skall ha brytt sig om den.  Som tur är finns det andra lösningar som många gånger kan vara precis lika bra.

Om man har en dator man vill göra lite mer personlig så finns det på internet en stor mängd ”skins” som du kan klistra på dina datorer. Ibland så kan du till och med designa dem helt själv så att du får en dator som är helt unik.

Surfplattor som iPad är något som det kan vara bäst att köpa ett skal eller ett fodral till då de ofta släpas runt mycket och slits av sin omgivning. Stor tur var finns det många otroligt snygga alternativ gjorda i allt från vackert läder till slagtålig plast.

Mobiltelefonen brukar falla i samma kategori som surfplattorna och behöver förutom en visuell uppdatering även skydd. Detta betyder att vi även där föreslår någon form av skal eller fodral.