Hälsa Onlineshopping Shoppingtips

Shoppingtips för ett hälsosamt 2017

Mellandagsrean på vara över, men det betyder inte att man inte kan göra riktiga fynd på nätet. Det är trots allt på nätet som man kan pressa priserna ordentligt. Och det innebär att man kan göra affärer som leder till ett mer hälsosamt år. 

Löpband

Det kostar några tusenlappar, löpband av hög kvalité för hemmabruk startar på ca 10 000 kronor. Men tänk på vilka hälsoeffekter man kan få och dessutom har de lång livslängd. Älskar man att promenera eller jogga kan man kosta på sig och köpa ett löpband för 30-50 000 kronor.

De nya modellerna har fantastiska funktioner. Topphastigheten är högre än de äldre varianterna, man kan koppla in sin telefon eller surfplatta, ställa in lutning för att träna backintervaller med mera.

Slow cooker

Fixa maten medan man jobbar, hur bra låter inte det? Med en slow cooker kan du lägga i kött och grönsaker på morgonen och ställa in tiden så maten är färdig när man kommer hem. En slow cooker behåller mer av grönsakernas näringsämnen och gör köttet saftigt och mört.

En slow cooker kallas också för crock-pot och i dem kan man göra mer än bara grytor; du kan bryna, steka, eller ugnsbaka beroende på hur många inställningar som finns på din cooker.

Rullskidor

Om man inte vill gymma i hemmet ska man skaffa sig ett par rullskidor. Med dem får man komma ut i naturen och verkligen träna hela kroppen. Rullskidor är generellt sätt billigare än riktiga skidor och kan användas under större delen av året, gentemot vanliga skidor.