Shoppingtips

Shoppingtips inför våren

Nu när vintern börjar närma sig sitt slut och våren står redo att ta vid kan det också vara läge för lite nya inköp så man känner sig fräsch i vårsolen. Här kommer av den anledningen några shoppingtips inför våren.

Ett bra tips vad gäller kläder är att införskaffa ett par byxor av så kallad bootcut-typ, det vill säga med vidd nedtill, då just den här typen av jeans och byxor spås bli något av vårens ”it”-plagg.

Ett annat bra tips är att satsa på kläder i färgen rosa eftersom just rosa är en av vårens riktigt populära färger. Andra färger som också fungerar bra i vår är vit, beige samt ljusgrå.

Det är ju dock inte bara garderoben som kan behöva förnyas inför våren utan också håret och varför inte då genom en förlängning, vilket kan bli väldigt snyggt.
Ett par nya solglasögon kan ju också bara bra att skaffa sig inför våren. Ett bra tips kan vara att ha flera olika par att byta med.

Är man i behov av en ny väska är ett hett tips att satsa på en ganska stor sådan, som fungerar lika bra för en dag på stranden som för en weekendresa.