Skor Tips

Skorna alla kvinnor bör ha i sin garderob

De flesta är säkert redan bekant med konceptet av en basgarderob. Detta är en mindre uppsättning plagg som låter dig klä dig för så många olika situationer som möjligt. Och det går även att applicera på skor. Av denna anledning tänkte vi titta på vilka sorters skor alla kvinnor borde ha i sin garderob för att alltid ha något passande att bära.

Sneakers

Ett par sneakers är otroligt flexibla och kan fungera lika bra när du vill vara aktiv som när du bara vill klä dig ledigt. Och medan utbudet idag är enormt bör du ju först hitta något som passar med så många av dina outfits som möjligt. Vita sneakers är ofta ett bra val, men du är så klart fri att välja något annat om det passar bättre med din garderob. Med mer än ett par sneakers kan du även skaffa lite häftiga färger och mönster.

Högklackat

Ett par högklackade skor för de där lite mer formella eller festliga tillställningarna är också något du bör ha. Ska du bara ha ett par går du sällan fel med ett par svarta och eleganta varianter. Men igen som med sneakers kan du variera betydligt mer om du bygger ut med fler par allt eftersom. Öppna tår är exempelvis perfekt för sommarfesterna, men inte fullt lika flexibel i alla situationer.

Sandaler

Ett par bekväma sandaler har mängder av användningsområden när det kommer till lite mer ledig klädsel. För dessa skor kan du egentligen bara välja något du tycker är snyggt och skönt att bära, vare sig det är exempelvis med eller utan klack. Och medan det finns väldigt billiga varianter att hitta idag bör du ju alltid komma ihåg att du får vad du betalar för.

Boots

Ett par schyssta boots är ett bra sätt att runda av din basgarderob och det kan vara antingen ett par låga eller höga. Så länge de passar ihop med majoriteten av dina outfits är de ett bra val. Kan du dock skaffa både ett par låga och ett par höga kommer du garanterat kunna få ännu fler möjligheter.